De initiatiefnemers

Toekomstbestendige Organisaties is een initiatief van Annedien Hoen, Lykle de Vries en Ronald Mulder.


Annedien HoenAnnedien Hoen (1974) is creatief strateeg en ondernemer sinds 2001. Ze helpt leiders, voorlopers en nieuwsgierige mensen scherper te zien wat er werkelijk gebeurt en antwoorden te formuleren op de nieuwe vraagstukken waar ze zich voor gesteld zien. Annedien is initiatiefneemster van een groot aantal netwerkorganisaties, zowel online als offline, ontwikkelt namen en merken en coacht startups.

Lykle de VriesLykle de Vries (1970) is van huis uit industrieel ontwerper en heeft dus oog voor zowel de grote lijnen als de details. Hij werkte zowel binnen zeer grote organisaties als in zeer kleine startups. Evenals Annedien behoort hij tot de digitale voorhoede van Nederland. Lykle is de bedenker van onder meer visualisatietool Twitterfountain en mee-maker van sprekersplatform Speakonomy.

Ronald MulderRonald Mulder (1965) is een Schumpeteriaans econoom met een speciale belangstelling voor innovatie. Hij is een zeer ervaren consultant op het gebied van marketing, strategie en ondernemerschap. Ronald is ook co-auteur van “Innovatief Ondernemen”, het bestverkochte leerboek over ondernemerschap in Nederland en Vlaanderen.